Tatil denildiği zaman aklınıza yalnızca Antalya ve Muğla şehirlerindeki popüler tatil bölgeleri gelmemeli! Türkiye’de tatil yapmak; herkes için en mantıklı seçenek olmayabilir. Bilhassa tatil sırasında casino deneyimi yaşamak isteyenlerin yolu farklı bir yere düşmelidir. Çünkü, Türkiye’deki otellerin bünyesinde kumarhane bulunması yasal olarak mümkün değildir.

Kıbrıs; tatil cenneti olarak tanımlanabilir. Yolunuz Kıbrıs’a düştüğü takdirde kumarhanede oyun oynama şansına erişebilirsiniz. Tercihiniz bilhassa Girne olmalı! Girne’nin hizmet kalitesi harika olan otellerinden birisi de Acapulco Resort Convention & Spa Hotel! Gelin, bu otelin özelliklerine yakından bakalım!

Neden Girne’ye Gelmelisiniz?

Akdeniz’in en zarif adası olarak bilinen Kıbrıs’ın en özel noktalarından birisi de Girne! Girne; ziyaretçilerine çok fazla şey vaat ediyor. Her şeyden önce, Karaman Köyü ve Bellapais Manastırı; mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerler arasında bulunur. Ayrıca, Girne Kalesi’ni keşfetmelisiniz. Girne Limanı’nda yürümek de mutlaka yapmanız gereken aktiviteler arasındadır. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Kıbrıs’ta oyun oynamak serbesttir. Buradaki harika kumarhanelerde tam da hayal ettiğiniz gibi bir kumarhane deneyimi yaşayabilirsiniz. Hem eğlenme hem de para kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Tekne turlarına katılmak, tüplü dalış turları ile sualtı seyahati gerçekleştirmek, Girne sahillerinin tadına varmak ve daha birçok şey de neden Girne’ye gelmeniz gerektiğini gösteren detaylar arasındadır.

Her şeyden önce, bu otelin beş yıldızlı bir konaklama seçeneği olduğunu söyleyebiliriz. Dünya standartlarında hizmet sunması ile dikkat çeker. İnsanlar; hem iş hem de tatil amacıyla bu otele gelebilirler. Otelin harika bir konumu vardır. Ercan Havalimanı’na yalnızca yirmi dakika uzaklıktadır. Bunun yanı sıra, Girne’nin gezilip görülmesi gereken yerlerine de bir hayli yakındır. ; yeşil ile mavinin bir araya geldiği konumu ile fark yaratır. Tesisin içerisinde bir de oldukça geniş bir botanik parkı mevcuttur. 120 bin m2 alanı ile dikkat çeken otelin kendisine ait kum plajının olması da ciddi bir avantajdır.

; iyi bir otelde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Balayı çiftlerinin yanı sıra çocuklu aileler için de uygun bir konaklama seçeneğidir. Çünkü, çocuklara hitap eden farklı aktivite seçeneklerine sahiptir. Ziyaretçilerine birçok oyun alternatifi sağlar. Bünyesinde 24 kaydırak barındıran Aqua Parkı da övgüleri hak eder. Havuz seçenekleri, çocuklar için özel olarak tasarlanmış lunaparkı, müşterilerin ihtiyaçlarına yüzde yüz hitap edecek şekilde tasarlanmış odaları ve daha birçok özelliğiyle gönülleri fetheder.

Acapulco Resort Convention & Spa Hotel