Faizsiz nakit avanslara baktığımızda bankaların 5 ile 10 bin lira civarında faizsiz nakit avans verildiği görüldü. Alınacak krediler 6 ve 10 aylık vadelerle bankalara geri ödenecek. Söz konusu faizsiz nakit avansta en önemli kriter ise bankada hesabının bulunmaması konusu.

Akbank tarafından yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyasının başladığına yer verilirken buna ek olarak yüzde 0 faizle 12 ay vadeli 10 bin liralık ihtiyaç kredisinin de kullanılabileceğine yer verildi. Bu iki fıırsat ile birlikt ew vatandaşlar Akbank'tan 20 bin liraya kadar faizsiz nakit avans ve kredi kullanabilecek.

İkinci duyurusu ise Garanti BBVA 'dan geldi. Banka tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 0 aizli 6 ay vadeli 10 bin TL nakit avans kampanyasının başladığı, yeni müşteirlere özel şekilde verilecek kredinin 6 ay vade ile geri ödeneceğine yer verildi.

Yapı Kredi Bankası fda bir açıklama yaptı ve hemen başvuru yapana 10 bin TL'lik sıfır faizli 6 ay vadeli 10 bin TL nakit avans kullancıırlacağına yer verildi. Alışveriş kredisi adı altında verilen söz konusu krediye başvuru yapmak için giyim mağazalarından alış veriş sırasında başvuru yapabilirsiniz.

Son açıklama da Türkiye İş Bankası'ndan geldi. Bankadan yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda 5 ay vadeli 10 bin liralık faizsiz nakit avans başvurusunun başladığına yer verildi. Ayda 2 bin lira olarak sıfır faizle geri ödenecek kreidye başvuru için bankaya müşteri olmanız gerekmektedir.

Tüm bu kredilere başvuru yapabilmek için bankaların müşterisi olmamanız gerekmektedir. Bankalara telefon üzreinden , uygulamalarını indirerek müşteri olabilir ve bu faizsiz nakit avans ve kredilerden faydalanabileceksiniz.