İnegöl’ün kırsal kesimlerinde devam eden kar yağışı hafta sonu şehir merkezine de düştükten sonra büyük sevinçle karşılanırken, İnegöl Belediyesi karla mücadele ekipleri daha önceden hazırlıklarını yaptığı tedbirleri uygulamaya geçirdi.

Kar yağışıyla birlikte İnegöl beyaza bürünürken merkez ve kırsal mahallelerde teyakkuzda olan karla mücadele ekipleri anında tüm şehre müdahale etti. Pazar günü şehir merkezinde de etkisini artıran kar yağışıyla birlikte kısa sürede yollar karla kaplanırken, temizleme ve tuzlama çalışmalarının startı verildi. İnegöl Belediyesi şehir merkeziyle birlikte kırsal mahallelerde 10 ayrı ekiple karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez mahallelerde yolların kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ederken ekipler aynı yollar üzerinde sürekli çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İnegöl Belediyesi ekiplerinin çalışmaları neticesinde şuanda İnegöl genelinde kapalı yol bulunmuyor.

Her şartta ve her koşulda vatandaşlarının yanında olan İnegöl Belediyesi, bu konuda sorun yaşayan vatandaşların 153 ve 05301573000 WhatsApp Çözüm Merkezi hatlarına 7/24 ulaşabileceklerini bildirdi.