Adana’nın Kozan ilçesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 hükümlü yakalandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, haklarında yakalama kararı bulunan ve firarda olan A.Y. ve M.Ö. isimli şahısların buluşarak Kozan ilçesine bağlı Kuytucak Mahallesine gidecekleri bilgisi üzerine operasyon düzenlendi.

17 ayrı suç kaydı bulunan hakkında 6 yıl, 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan A.Y. 20 ayrı suç kaydı bulunan, hakkında 7 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.Ö. gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan firari hükümlüler adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

- Sulama kanalının mazgalını çaldı

ADANA (İHA) - Adana’nın Karataş ilçesinde sulama kanalının mazgalını çalan 1 kişi yakalandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Karataş ilçesine bağlı Hacıhasan Mahallesi’nde yol kenarında plakasız bir aracın durduğunun görülmesi üzerine araç ve araç içerisinde bulunan E.K. isimli şahıs hakkında araştırma yapıldı.

E.K. isimli şahsın daha önce mahalle içerisinde meydana gelen tahta hırsızlığı şüphelisinin olduğu tespit edildi. Araç çevresinde yapılan incelemede ise aracın 10 metre gerisinde ait sulama kanalı mazgalının bulunduğu, Kırhasan Mahallesi’nden çalınan mazgalın asfalt üzerinde sürüklenerek getirildiği belirlendi.

Gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

- Hurda demir çalan hırsızlara suçüstü

ADANA (İHA) - Adana’nın Karataş ilçesinde bir iş yerindeki hurda demirleri çalan 2 kişi suçüstü yakalandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karataş ilçesi Yemişli Mahallesinde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Rehabilitasyon Merkezine ait iş yerine hırsızlık amacıyla bazı şahısların girdiği bilgisinin alınması üzerine harekete geçit. İş yerine gelen ekiple, hurda demirleri hırsızlık amacıyla çalan 2 kişi suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.