Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi’nde çocukların sağlıklı gelişimine yönelik etkinliklerin yanı sıra, İngilizce, dans, jimnastik, akıl oyunları, drama, manevi değerler ve sevgi dersleri veriliyor.


Oyunlar çocukların birçok farklı alanda gelişimine destek sağlar. Bilişsel, sosyal, fiziksel duygusal, analitik ve sözel gelişimine katkı sağlayan oyunlar, aynı zamanda çocuğun kendisini ve yaşadığı dünyayı da tanımasına yardımcı oluyor. Sincan Belediyesi, miniklerin dünyasını zenginleştirmek, onları geleceğe hazırlamak ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla açtığı Bebek Kütüphanesi’nde bir dizi eğitici ve öğretici etkinlikler düzenliyor. Hafta hafta etkinlik takvimi yayınlayan Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi’nde çocuk gelişimi etkinliklerinin yanı sıra, İngilizce, dans, jimnastik, akıl oyunları, drama, manevi değerler ve sevgi dersleri veriliyor. Minikler İngilizce eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor. Dans, jimnastik gibi spor aktiviteleri ile bedensel, akıl oyunları ile zeka gelişimleri destekleniyor. Tüm bunların yanı sıra manevi değerlerin bilincinde sevgi dolu bireyler olmaları amaçlanıyor.


Bebek Kütüphanesi’nin en önemli amaçlarından biri de bebek-ebeveyn ilişkisini güçlendirmek ve çekirdekten başlayan bir okuma bilinci oluşturmak. Kitapların büyülü dünyası ile daha ilk yaşlardan itibaren tanışan minikler, okuma kültürü kazanıyor. Böylece okuyan, araştıran, kültürlü bir neslin yetişmesi hedefleniyor. Tüm bunların yanında ebeveynlere özel “Aile Danışmanlığı” hizmeti de veriliyor.


Haftalık etkinlik programına ulaşmak ve etkinliklere katılabilmek isteyenler, Sincan Belediyesinin sosyal medya hesaplarını takip edip, www.sincan.bel.tr adresini ziyaret edebiliyor.